Bemutatkozás

 

A Fehérvárcsurgón található, idilli, hegyvidéki környezetben, az erdő közepén álló Zseri Vadászház kiváló konyhával, nyolc fős finn szaunával, valamint a kertben grillezési, bográcsozási lehetőségekkel várja vendégeit.

A házban két lakosztály, hat superior szoba és két standard szoba biztosít első osztályú szálláslehetőséget. A lakosztályok további 3-3, a superior szobák 2-2 pótággyal bővíthetőek, így egyszerre akár 38 fő részére is szállást tudunk biztosítani. A szállásokon szúnyogháló, (fegyver) széf, műholdas TV, szolgálja a kényelmet. A legtöbb szobához kényelmes erkély és ülősarok is tartozik. 

Ingyenes wi-fi a szálláshely egész területén biztosított. 
 
A ház étterem részét egy kivételesen hangulatos, kandallóval felszerelt közös társalgó egészíti ki, mely ideális környezetet nyújt családi, baráti összejövetelek, zártkörű üzleti tárgyalások, állófogadások, konferenciák, tréningek, céges rendezvények megtartásához, jellegtől függően akár 150 főig. A csodálatos erdei környezet varázslatos helyszínt biztosít 80 fős, kültéren, sátras megoldással akár 80 fő feletti esküvők megrendezéséhez is.
 
A Magyarország egyik természeti csodájának számító Gaja – szurdokvölgy, a Fehérvárcsurgói víztározó és az otthonosan berendezett vadászház igazán alkalmas hely az aktív kikapcsolódásra, a környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a kerékpározást, a túrázást, a vadászatot, a horgászatot és a 2014-ben átadott Bársony István emlékmúzeum a Csókaklői vár de akár a közeli Károlyi Kastély látogatását.
 
Egész évben nagy szeretettel várjuk vendégeinket!   
 
 
Elérhetőségeink: +36 70  331 30 59,   +36 30 311 81 38
info@zserivadaszhaz.hu vagy fehervarcsurgoivadaszhaz@gmail.com
www.zserivadaszhaz.hu,
illetve
Facebook:  Zseri Vadászház – Fehérvárcsurgó néven. 
Instagram: Zseri Vadászház Fehérvárcsurgó