Bemutatkozás

 

A Fehérvárcsurgón található, idilli, hegyvidéki környezetben, az erdő közepén álló Zseri Vadászház kiváló konyhával, nyolc fős szaunával, valamint a kertben grillezési, bográcsozási lehetőségekkel várja vendégeit.

 A házban 2 lakosztály, 4 nagyobb és 2 kisebb első kategóriás szoba biztosít első osztályú szálláslehetőséget. A lakosztályok további 2-2 pótággyal bővíthetőek, így egyszerre 20 fő részére kényelmes szállást tud biztosítani, de lehetőség van további pótágyak használatára is. A szállásokon szúnyogháló, iratszéf, műholdas TV, hűtőszekrény, szolgálja a kényelmet. A legtöbb szobához kényelmes erkély és ülősarok is tartozik. 

Ingyenes wi-fi a szálláshely egész területén biztosított. Kérésre masszázskezelések is rendelkezésre állnak.
 
A ház étterem részét egy kivételesen hangulatos, kandallóval felszerelt közös társalgó egészíti ki, mely ideális környezetet nyújt családi, baráti összejövetelek, zártkörű üzleti tárgyalások, állófogadások, konferenciák, tréningek, céges rendezvények megtartásához, jellegtől függően akár 150 főig. A csodálatos erdei környezet varázslatos helyszínt biztosít 50-80 fős, akár kültéri esküvők megrendezéséhez is.
 
A Magyarország egyik természeti csodájának számító Gaja – szurdokvölgy, a Fehérvárcsurgói víztározó és az otthonosan berendezett vadászház igazán alkalmas hely az aktív kikapcsolódásra, a környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a kerékpározást, a túrázást, a vadászatot és a horgászatot és a 2014-ben átadott Bársony István emlékmúzeum vagy akár a közeli Károlyi Kastély látogatását.
 
Egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!   
 
 
Elérhetőségeink: +36 70  331 30 59, +36 30 311 81 38
info@zserivadaszhaz.hu
www.zserivadaszhaz.hu,
illetve facebookon a Zseri Vadászház – Fehérvárcsurgó néven.